Любо Пенев: Сердюк ще играе срещу Септември, отборът ми е в добро състояние


Любо Пенев: Сердюк ще играе срещу Септември, отборът ми е в добро състояние
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1462 0

Евгений Сердюк ще бъде в групата и ще вземе участие в мача, в добро състояние е. Целият отбор е в добро състояние. Това заяви треньорът ЦСКА 1948 Любослав Пенев на пресконференция преди срещата със Септември. Мачът е в петък от 19,30 часа на стадиона в Бистрица.

Относно впечатленията си от представянето на Септември, Пенев обяви: "Въпреки че са млади играчи, играят добър футбол. Това е много важно, така може да се оцени работата на треньорското ръководство. Имаме важен мач утре. След това ще мислим за контролата". После наставникът се върна към загубата от Ботев (Пд) с 0:2 в предишния кръг.

"На първо място похвалих момчетата след Ботев, не е тайна, че сме отбор, създаващ много голови положения. Имаше и хубави неща, но не всичко се получи. Важно е обаче да сме концентрирани и пред нашата врата. Изисквам непрекъснато от момчетата да вкарваме голове. Като вкарваме голове – логично е да побеждаваме", отсече Ел Голеадор. А ето какво каза Цветомир Найденов след поражението от "канарчетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички