Локомотив Пловдив "излъга" Септември за ценна победа пред погледа на Бербатов


Локомотив Пловдив "излъга" Септември за ценна победа пред погледа на Бербатов
Снимка: Lap.bg

1822 0

Локомотив Пловдив успя да се върне на победния път, след като победи Септември София като гост в последната среща от десетия кръг на Първа лига. "Смърфовете" се наложиха с 1:0, а единственото попадение в срещата реализира Мартин Паскалев в 66-тата минута след асистенция на Евандро. 

По този начин възпитаниците на Александър Томаш се изкачиха до пета позиция във временното класиране с актив от 19 точки след 9 изиграни срещи, докато Септември разполага 8 точки и една среща повече, които ги поставят на единадесето място. Успехът на "железничарите" бе изгледан на живо от добрия приятел на Томаш - Димитър Бербатов!

Гостите от Пловдив контролираха топката през по-голяма част от времето - 56%, но двата тима създадоха по 7 голови положения, така че всеки имаше своите шансове в срещата. 

Най-опасното положение обаче дойде пред младия Мартин Паскалев в 66-тата минута, когато се възползва от центриране на корнер на Евандро и с глава засече за крайния успех. 

Всички чисти положения в срещата бяха на сметката на гостите, които можеха да удвоят до края на срещата, но пропиляха възможността си. Септември пък не съумя да създаде нещо толкова интересно и единствено Радослав Живков можеше да отбележи, но до подобен развой не се стигна.

Вижте останалите новини от Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички