СК към БФС в контраатака: Любопитно ни е чии засегнати интереси са предизвикали подобна реакция


СК към БФС в контраатака: Любопитно ни е чии засегнати интереси са предизвикали подобна реакция
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1797 0

Съдийската комисия към Българския футболен съюз публикува кратък отговор на позицията на Асоциацията на реферите у нас, която бе разпространена по-рано днес (4 ноември).

От СК категорично се разграничават от становището и уточняват, че всички решения се взимат самостоятелно и "без вмешателството на когото и да било", а правата на петимата арбитри са били спрени след направен, по изискване на Борислав Михайлов, анализ на представянето им.

Допълва се още, че "Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от ММС, нито от БФС" и е създадена "само и единствено да събира членски внос" и да "организира наградни церемонии веднъж годишно".

В края пък се чете: "Любопитно ни е чии засегнати интереси са предизвикали подобна реакция…".

Ето какво гласи цялата публикация:

"Съдийската комисия към БФС категорично се разграничава от днешното становище на Асоциацията на футболните съдии. СК взема ВСИЧКИ СВОИ РЕШЕНИЯ самостоятелно и без вмешателство на когото и да било в работата й.

В конкретния случай бе направен анализ на представянето на съдиите по изискване на президента на БФС, а на базата на този анализ СК взе решение за временно спиране на правата на петима съдии.

Държим да подчертаем, че Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от ММС, нито от БФС. Тя е създадена само и единствено да събира членски внос без изричното съгласие на реферите и да организира наградни церемонии веднъж годишно.

В миналото неведнъж съдии са понасяли санкции за незадоволително представяне, но същата Асоциация не се е застъпвала за тях. Любопитно ни е чии засегнати интереси са предизвикали подобна реакция…".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Има ли контакти между Левски и Димитър Бербатов? Георги Градев даде отговор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички