Нов трус около Касай заради реферите, край на сагата би ни струвал скъпо?


Нов трус около Касай заради реферите, край на сагата би ни струвал скъпо?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1100 0

Опитният бивш унгарски арбитър и настоящ шеф на Съдийската комисия към БФС - Виктор Касай, продължава да е една от най-коментираните личности в родния футбол, а с това и негодуванието на част от българските грандове около присъствието му на върха в съдийската пирамида.

Оказва се обаче, че освен клубовете и самите елитни рефери са недоволни от шефа си, който по-скоро им се е отразявал негативно, разкрива "Топспорт". Унгарецът също не е останал очарован от представянето на родните арбитри и не им е спестявал нищо на съдийските конференция.

Оказва се дори, че унгарецът е напуснал една от последните онлайн сбирки силно разочарован от нивото на арбитрите през последните кръгове. Междувременно той се появи във Враца в началото на седмицата, където играха Ботев Враца и Берое, а арбитър на двубоя бе Ивайло Стоянов.

Според информациите циркулират и непотвърдени слухове, които сочат, че Касай ще получи солидна неустойка, ако бъде уволнен от поста, но не трябва да се подминава фактът, че месечното му възнаграждение е високо. 

Вижте какво сподели Борислав Михайлов за натиска около освобождаването на Касай!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички