Ще спази ли заканата си? Стойчо Стоев и Локомотив София решиха за бъдещето на треньора


Ще спази ли заканата си? Стойчо Стоев и Локомотив София решиха за бъдещето на треньора
Снимка: Официална фейсбук страница на Локомотив София

1215 0

Локомотив София по всяка вероятност ще остане без треньор. Настоящият наставник Стойчо Стоев е взел решение да подаде своята оставка, пише "Тема Спорт".

Окончателно!

Специалистът се е срещнал с ръководството на клуба, където е заявил категоричните си намерения да напусне. Шефовете на "червено-черните" от своя страна не са се противили и са приели.

Решението на наставника едва ли изненадва някого. Още през уикенда пред медиите той изрази силното си разочарование от продукцията на своите възпитаници и сподели, че планира подобен ход.

Столичните "железничари" допуснаха шесто поражение след 8 кръга, губейки с 1:3 от Етър в събота. След последния съдийски сигнал Стоев застана пред камерата, коментирайки актуалната ситуация и намеквайки за скорошна раздяла. Той се завърна в "Надежда" едва преди 64 дни.

Кой ще го замести?

Твърди се, че бившият футболист на Локомотив София - Данило Дончич, е фаворит за поста в отбора. Шефовете на "червено-черните" вече са разговаряли с него и очакват съвсем скоро да го обявят официално като своя нов наставник. Алтернативни варианти също са Христо Янев, Тодор Янчев, Владимир Манчев и Георги Чиликов.

Междувременно тимът се подсили с бразилец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички