Локомотив София плаши Крумовград с новия си бразилец


Локомотив София плаши Крумовград с новия си бразилец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2140 0

Локомотив София картотекира и последното си ново попълнение. С права в БФС е уреден 26-годишният атакуващ халф Фелипе Райън, пише „Тема Спорт“.

Това ще позволи на португалеца с бразилски корени да е  на разположение на  треньора Стойчо Стоев още за гостуването на Крумовград в събота. Райън е десетото ново попълнение в Локо Сф през лятото, с което селекцията може да се счита за приключена.

„Червено-черните“ започнаха вече подготовка за визитата на Крумовград в Коматево. Всички в лагера на столичани надяват отборът  да се върне на победния път след двете поредни загуби от Хебър и Арда.

Вчера спортно-техническото ръководство на „червено-черните“ договори контрола за паузата в шампионата, заради националния отбор. На 9 септември Локомотив София ще срещне дубъла на ЦСКА 1948. Датата обаче може и да бъде променена, като зависи от програмата за Първа лига след паузата, която все още не е оповестена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Стефан Генов – Чечо: Треньорът в България е изтривалка! Локомотив Пловдив е скрит фаворит за титлата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички