"Всеки бяга от отговорност...": Стойчо Стоев посочи причините за загубата от Хебър


"Всеки бяга от отговорност...": Стойчо Стоев посочи причините за загубата от Хебър
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1825 0

Наставникът на Локомотив София - Стойчо Стоев, бе видимо разочарован от поредната загуба на неговия тим в шестия кръг на родната Първа лига. Специалистът посочи като основен проблем липсата на креативност и липсата на положения.

Коментарът на Стоев

"Причините - като не можеш да вкараш, ще загубиш. Имаме тоя проблем, а той продължава. Във фаза атака въобще не сме активни, нито креативни. Имаме скорост по фланга, но малко. Създаде я Ламбезе. Това, което той създаде - не успяхме да използваме. Търсене на гола, при нас е проформа да си в наказателното поле. В последните мачове не създаваме голови ситуации", започна Стоев.

"Не се получава, единствено Франса, който създава острота в атака. В предни позиции другите състезатели са длъжници на отбора. Франса започна физически да се измаря - повечето топки минават през него, нормално е физическият му ресурс да привърши. Нямаме идеите - проблем, голям проблем".

"Направих смените от гледна точка от това, че контролирахме топката. Този добър контрол обаче трябва да ти даде шанса да създадеш ситуации пред гола - не ги създавахме. Малко се гледа към вратата. Всеки бяга от отговорност - да не погледне към врата, трябва да се натовариш с отговорност и да се опиташ да помогнеш на отбора. Едно разиграване правим в един момент се стига до дадена точка и там се прекъсва каквато и да е идея. Губи се тая креативност, която ни липсва".

"Причините са много. Основното е там, че правим известни грешки в защитен план, сигурно ще продължим да правим, но трябва да създаваме положение, ще дойде момент, в който другия отбор ще създаде и вкара. Пак казвам - голям проблем е, когато 90 минути опитваш без крайната цел да застрашиш вратата".

Мнението на Любослав Пенев след успеха над Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички