Крумовград продължава с победите, срази Локо Сф и е 4-ти (ВИДЕО)


Крумовград продължава с победите, срази Локо Сф и е 4-ти (ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук страница ПФК Крумовград / PFC Krumovgrad

1331 0

Крумовград победи у дома отбора на Локомотив София с 2:0 в двубой от 7-ия кръг на Първа лига. Божидар Кажаров във 2' и Алекс Колев в 84' се разписаха за своя тим. След третата си поредна победа Крумовград има 12 точки от 7 мача и е на четвърто място, докато софийският тим е с 6 точки на 11-та позиция.

Още не бяха изминали и две минути игра, когато Крумовград откри резултата Серкан Юсеин центрира от статично положение, а футболист на Крумовград стреля с глава. Александър Любенов се намеси и отби топката в корнер, но Юсеин отново центрира и намери напълно непокрития Божидар Кацаров. Именно той се разписа за 1:0, но не се израдва, тъй като е бивш възпитаник на софийския тим.

И в следващите минути домакините бяха по-активни, като в 29' "железничарите" имаха нелоша възможност. Янко Георгиев отрази удар на Станоев, а при добавката Митков стреля високо над вратата.

Първата опасна ситуация за второто полувреме дойде в 52' отново за Крумовград, но Миланович стреля встрани.  7 минути след това  Георгиев от статично положение. Отново Станоев стреля с глава, но ударът му бе право в Любенов. 10 минути преди края Колев пусна пас към Миланович. Той излезе сам срещу Любенов, който обаче се намеси. Малко след това домакините нанесоха втори удар. Димов фаулира Сораков в наказателното поле, а Александър Колев се разписа от дузпата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички