"Ще почакат": Йордан Лечков с надменен отговор към искащите оставки в БФС


"Ще почакат": Йордан Лечков с надменен отговор към искащите оставки в БФС
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2182 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз - Йордан Лечков, отговори на всички, желаещи смяна на ръководството в управлението на родния футбол.

Какво се случва?

Последните седмици у нас са много турбулентни. На почти всеки стадион през изминалия кръг в Първа лига бяха издигнати транспаранти и чути призиви за оставка от страна на феновете. 

По-крайните привърженици на родните клубове дори готвят невиждано обединение. Вярва се, че евроквалификацията на България срещу Унгария на 16-и ноември ще бъде посетена от представители на всички най-големи агитки у нас. Те публично и заедно ще заявят желанието си за промяна. 

Отговорът

Въпреки всичко това, пред "Блиц" Лечков каза, че той и колегите му са далеч от мисълта за подобен ход. С "ще почакат" пред "Блиц" отвърна вицепрезидентът на БФС на критиците.

"Мандатът ни е до 2026 година, така че ще почакат. Но Порточанов им го каза – после други ще дойдат, а не те. Поздравявам Порточанов за силното изказване. Той е човек, врял и кипял във футбола, управлявал на високо ниво. Човек, който има огромен стаж като ръководител. За разлика от Екстремист №1, който цял живот не знае какво значи да си началник", заяви смело Йордан Лечков.

Фенове успяха да се доберат до бившия нападател, нападайки го словесно. Той им отвърна с ехидна усмивка (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички