"Беше ги страх, но сега...": Работил с БФС заяви какво се задава - под заплаха ли е управлението на Михайлов?


"Беше ги страх, но сега...": Работил с БФС заяви какво се задава - под заплаха ли е управлението на Михайлов?
Снимка: БГНЕС

1851 0

В специално интервю за SportLive.bg говори Александър Станков. Той засегна любопитна тема покрай БФС, като в миналото му се е налагало да работи с централата покрай позицията си на селекционер на младежкия национален отбор по футбол на България.

Станков бе запитан относно задаващия се протест срещу БФС, който се планува от клубните тимове и за който се очаква да стане още по-осезаем в двубоя срещу Унгария. "Лъвовете" посрещат на Националния стадион "Васил Левски" лидера в групата.

Срещата е на 16 ноември от 21:45 часа българско време. Съвсем реална е заплахата за първи път България да остане без победа в квалификации за европейско първенство, тъй като последните ни две срещи са именно с Унгария и със Сърбия.

Станков призна, че недоволството ескалира при феновете, както и че негодуванието не е само при тях. По думите му известно време е присъствал страх, но сега се набира смелост.

Страхът срещу БФС отстъпва място

"Недоволството вече ескалира и при феновете. Според мен тепърва предстои изразяването на това недоволство на хората, които обичат футбола и се занимават с футбол. Няма да е негодуванието само на феновете.

Докато известно време ги беше страх, мисля, че сега вече набират смелост доста хора, които са свързани с футбола. При феновете е ясно – при тях няма това или онова. Те си показват това, което мислят" - сподели той за SportLive.bg.

Вижте и цялото интервю на Александър Станков и какво сподели за Младен Кръстаич и Илиан Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички