Феновете на Локо София за ежедневието на БФС: Четвъртък на обяд - уиски и Преслава (СНИМКА)


Феновете на Локо София за ежедневието на БФС: Четвъртък на обяд - уиски и Преслава (СНИМКА)
Снимка: Lap.bg

1131 0

Днес Локомотив София бе разгромен от Ботев Пловдив, но феновете отново бяха зад отбора си. На "Колежа" двубоят в работния четвъртък бе насрочен за 12:30 часа, което не се хареса от няколко стотин запалянковци по трибуните. 

Столичани изразиха негодуванието си с транспаранти на стадион "Христо Ботев": "Четвъртък на обяд - уиски и Преслава. Това не означава, че и за мачове става".

Те нападат БФС във втори пореден двубой, след като го сториха по същия начин, но с друго послание през уикенда при домакинството на ЦСКА 1948. 

БФС са сурови срещу феновете

Действията им срещу ръководството на БФС донесоха на столичния клуб финансови глоби след 14-ия кръг, които възлизат на общо 4000 лева, а половината от тях са заради миналия транспарант:

"За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ФК "Локомотив" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За издигнат плакат с неприемливо съдържание, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ФК "Локомотив" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева".

Следете всички решения на БФС със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички