Стенли атакува "туристическа агенция" БФС: Ясен и Кръстаич дадоха надежда за още по-големи провали


Стенли атакува "туристическа агенция" БФС: Ясен и Кръстаич дадоха надежда за още по-големи провали
Снимка: Lap.bg

1075 0

Един от партньорите на Димитър Бербатов в борбата срещу ръководството на БФС - Стилиян Петров, атакува отново федерацията и управниците й след днешния Изпълком. 

Той видимо остана разочарован от изказванията на Георги Иванов - Гонзо и Емил Костадинов, като използва социалните мрежи, за да им отговори задочно. 

Публикацията на Стенли

"Примерно!

Колкото повече се дава трибуна на тези ръководители, толкова повече се убеждавам, защо са довели футбола ни до това състояние.

Били поставили основи?! Ясен Петров и Младен Крастаич, били дали надежда. Каква надежда? Надежда, за още по-големи провали. Изказано в гласност, от много по-обективни хора от вас - от само начало на тези назначения.

Интересно, какви основи са поставили?

Примери:

- последни в групата на квалификационния цикъл, до сега ❌

- без нито една победа ❌

- без стил на игра ❌

- без национален селекционер, отново ❌

- скандирания за оставка - всеки мач ❌

- непрестанно подмладяване на националния отбор ❌

- загуба, след загуба ❌

Чудели се, защо има толкова агресия от всички нас. Замислете се, Господа отличници - защо ли цяла България вижда вашите последователни грешки и липса на опит в тези решения, ваши? Моя е грешката - опит от 18 години… на провали! Аз пък какво пиша - нямали опит, ха!

Така че, запомнете - 18тата минута е показно от истински любители на футбола, а не от зависимите социалистически структури на вашата клика. Минута, в която всички ние, включително и аз - един необразован човек, без знания и опит - ви показваме, какво сте, какво сте свършили, какво сте изградили и какво представлява вашата туристическа агенция. Искали спокойствие и разбиране. Много пък се били засегнали! Не знаех, че провалите се търпят и се галят с перца. Затъналите и провалилите се управляващи си заслужават съдбата. Процес, съпровождащ всички провалили се ръководители, за съжаление!

Да си знаете, каквото сте си заслужили, ще си го получите.

Българи, Юнаци!, но само за момчетата! За вас ще има друго, по-пиперливо и отиващо на кликата ви! Примерно…", написа бившият капитан на България в социалните мрежи.

Ето какво сподели Емил Костадинов в четвъртък!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички