Шефът на СДВР обясни за насилието в бар и обяви: Предотвратихме стотици запалени кофи и обърнати автомобили


Шефът на СДВР обясни за насилието в бар и обяви: Предотвратихме стотици запалени кофи и обърнати автомобили
Снимка: БГНЕС

1835 0

Директорът на СДВР Любомир Николов застана зад действията на своите подопечни по време на кървавия протест срещу БФС снощи. Той заяви, че полицията се е справила по най-добрия начин с бунта и обясни за насилието в бар, близко разположен до мястото на събитията.

"Направихме нужното тази тълпа да не плъзне в тесните улички около стадиона и да се стигне до стотици запалени кофи и обърнати автомобили. Те бяха добре тампонирани в задната част на протеста и тяхната агресия беше овладяна за по-малко от час", заяви Николов на пресконференцията тази сутрин.

"Предимството на стадиона е, че всички тези фенове, носейки у себе си тези опасни предмети, които хвърчаха по нас, те щяха да им бъдат иззети на входа на стадиона, където проверяваме обстойно", продължи той.

"За този бар заместник-директорът Ви обясни, че след вандалската проява спрямо буса лицата се отправиха натам, счупиха витрина на министерство и се укриха. Всички заподозрени бяха установени, изведени и разпознати от видеонаблюдението като извършители на това грозно деяние", категоричен бе шефът на СДВР.

"Целта на извършителите беше да се слеят с невинни и спокойни граждани, за да не можем да ги установим", завърши Николов. А ето какви данни даде заместникът му Стефан Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички