ВИДЕО: Без да подбират, полицаи на протеста нахлуват в заведение и млатят наред


ВИДЕО: Без да подбират, полицаи на протеста нахлуват в заведение и млатят наред
Снимка: Alexandar Karamfilov / LAP.bg

1554 0

Полицейските сили, заели се с потушаването на протеста срещу БФС, са извършили произвол в заведение, намиращо се близо до мястото на събитията. Това потвърдиха свидетели пред Sportlive.bg и с видео в социалните мрежи.

Според въпросното видео органите на реда са нахлули в заведението и са удряли безразборно всички, които са се намирали там. Използвали са и лютив спрей. Човекът, който го е качил, твърди, че е отишъл да прибере жена си и бебето си, оказали се заклещени в заведението след началото на протестите.

"Признавам, че на път за заведението видях доста грозни неща от страна на протестиращите, но не смятам, че това Ви дава правото да се отнасяте така и да раздавате "правосъдие" наред.

На въпросното видео ясно се вижда как въпросните мои приятели, които бяха в заведението много преди протеста и които ни помогнаха да си тръгнем благополучно, биват бити и изкарвани насила. Законите са за всички, а не само за определена част от населението, и щом е така, това включва и Вас!", пише засегнатият жител на столицата.

Пред Sportlive.bg друг свидетел на случилото се разказа следното за бар, намиращ се около стадион "Васил Левски": "Нахлули са и са почнали да млатят и пръскат наред вътре". А ето как полицай обясни побоя в разгара на екшъна. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички