ВИДЕО: Шеги, закачки и поздравления - някои полицаи са доста горди с побоя


ВИДЕО: Шеги, закачки и поздравления - някои полицаи са доста горди с побоя
Снимка: БГНЕС

4040 0

Един от най-паметните изобщо в историята на България: масовото недоволство се изрази в протест срещу БФС. Той ескалира и далеч не беше мирен. Хиляди се събраха да изразят мнението си за управлението на родната централа.

Сред най-скандираното име бе това на Борислав Михайлов, като призивите бяха повече от ясни - оставка. Няколко часа след старта на протеста обаче всичко ескалира. От органите на реда използваха водно оръжие и призоваха всички събрали се да се разпръснат.

На няколко пъти привържениците бяха подготвани, а който бе настиган, получаваше солиден бой - палки, юмруци, ритници. По един, по двама, по трима... по дузина представители на реда наведнъж налагащи стоящ безпомощно на земята протестиращ.

И да, дори да е имало провокации, то със не всички набити, дори пребити, са били замесени в тях. Въпреки това обаче изглежда сякаш действията от жандармерията далеч не ги е смутила. Малко след като всичко окончателно приключи, те се поздравяваха и разменяха шеги и закачки, както можете да видите и чуете чрез кадрите по-долу в материала.

А излъгаха ли от СДВР и биха ли се феновете на протеста един с друг?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички