Светослав Петров: Дълги години съм бил в ЦСКА, най-важното е било да излизаме с чест


Светослав Петров: Дълги години съм бил в ЦСКА, най-важното е било да излизаме с чест
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6840 0

Старши треньорът на Септември София Светослав Петров говори след поражението с 0:1 от ЦСКА. Той призна, че е останал разочарован от начина, по който "армейците" са стигнали до успеха. Вижте цялото му изказване:

"Не мисля, че има нещо за разказване. Аз лично не го приемам начина, по който получихме гол. Не приемам последвалата реакция от противника. Първо, защото преди две седмици в Шотландия Глазгоу имаше същата ситуация. Аз дълги години съм бил в ЦСКА. Едно от най-важните неща е било да се излиза с чест и достойнство от всеки мач. Според мен не беше честно. Факт е, че мачът приключи, прекалено съм афектиран.

Понеже чух доста обидни подмятания към мен. Искам да кажа, че играхме единствено и само за себе си. Който не вярва, за негова сметка си е. Отборът ни е с много млади момчета. Всичко останало, което се говори, са пълни глупости.

Няма значение какво са ми казали. Мачът остава в историята. Повлия случилото се на настроението ни, но реакцията на отбора беше достатъчно добра. Опитахме да играем футбол, да се надиграваме, всички го видяхме. Имахме по-чистите положения. Футболът е игра на грешки и голове. Съжалявам, че губим с 1:0, и то с такъв гол.

След днешния мач няма как да не бъда доволен от влагането, от играта. В реално време ми се видя, че стояхме абсолютно равностойно. Опитахме да се надиграваме. Стана ми смешно, че от противника ни питаха дали искат да полеем терена, за да е по-бърза топката" - заяви той пред "Диема спорт".

Вижте спорната ситуация, за която говори - липсата на феърплей и гениалната асистенция - как вял ЦСКА поведе на Септември (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички