Симеон Александров: Мечтая да се наложа в ЦСКА, играе ми се в Шампионска лига


Симеон Александров: Мечтая да се наложа в ЦСКА, играе ми се в Шампионска лига
Снимка: YouTube: CSKA Sofia FC

2571 0

Един от играчите, на които ЦСКА и феновете на клуба залагат големи надежди - Симеон Александров, към момента не съумява да ги оправдае напълно.

Младият нападател няма и да има шанс да го направи в предстоящия двубой срещу "армейците" на своя Септември, в който се завърна под наем. Причина за отсъствието му е клауза, непозволяваща той да се изправи срещу "червените".

Самият Александров не скри разочарованието си от факта, че беше върнат при септемврийци месеци, след като акостира на стадион "Българска армия". Пред "Тема Спорт" той коментира условията в новия си стар клуб и на какво отдава липсата на игрово време в родния гранд.

"Отборът е сплотен и сме силно мотивирани да демонстрираме на какво сме способни, както го правехме в началото на кампанията, преди преминаването ми в ЦСКА. За съжаление, не започнахме пролетта по най-добрия начин, но все още сме в битката за Топ 10 и се надявам да не сме въвлечени в борбата за оцеляване в плейофите", започна Александров и продължи, отговаряйки за лошите резултати в зимните контроли.

"Трябваше ни време да влезем в ритъм, все пак освен мен и още няколко момчета не бяха част от тима през есента. Аз пък трябваше да свикна с изискванията на Светослав Петров, тъй като преди това треньор тук ми беше Славко Матич. Но мисля, че вече се напасваме и е време да превъзмогнем негативните резултати с добри игри и победи.

Беше много труден момент за мен (неуспехът в ЦСКА), тъй като се чувствах в отлична форма. Бях вкарал 4 гола в 8 мача в първия си сезон в А група и наистина се надявах да започна да играя редовно в ЦСКА. Когато ме потърсиха, казах на моите агенти да действат и не се замислих и за момент.

Нещата обаче не се развиха по начина, по който ми се искаше. Скоро след преминаването ми в ЦСКА треньорът промени и схемата на игра. Отне ми време да се адаптирам към нея и през зимата взехме решение да се върна в Септември, за да трупам игрови опит в елита. Естествено, не съжалявам, че избрах да отида в ЦСКА, защото това е най-големият отбор в България, и силно се надявам от лятото да се докажа. Наистина вярвам, че мога и ще успея.

Г-н Илич е много добър треньор. Комуникацията ни беше чисто в професионален план, но научих много от него и искам съвсем скоро отново да работим заедно", допълни още той.

Би ли могъл Александров да помогне на Септември със съвети и разкрития за ЦСКА?

"ЦСКА постоянно се развива, предполагам, че са променили много неща през зимата, което личи и от силното представяне в първите две срещи. Все пак, в момента съм футболист на Септември и ще бъда полезен на г-н Петров с каквото мога. За съжаление, няма да мога да взема участие в срещата. Искам ЦСКА да стане шампион, но със сигурност се надявах да се докажа срещу тях и да играя пред страхотните "червени" фенове. Дано това се случи през есента.

Точно така. И както вече казах, уверен съм в своите способности и се надявам да спечеля доверието първо на г-н Петров тук, а след това и на г-н Илич в ЦСКА. Все пак ми се играе в квалификациите на Шампионската лига (смее се)", каза още Симеон Александров.

Ето причината, според Валери Божинов, Александров да не се наложи при "армейците"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички