Септември скочи на съдиите: Подаваме жалба, дузпа в България и чужбина е различно нещо


Септември скочи на съдиите: Подаваме жалба, дузпа в България и чужбина е различно нещо
Снимка: принтскрийн

2965 0

Спортният директор на Септември София - Кристиян Добрев, е категоричен, че столичният тим ще пусне официална жалба срещу съдийството на Васимир Ел Хатиб.

Това стана ясно след загубата на Септември с 0:2 при визитата си на "соколите" в предпоследния мач от 27-ия кръг на Първа лига.

Мнението на Димитров

„Загубихме вече възприятие за футбола. Поредната гавра срещу отбор, който няма лоби и иска да дава шанс на младите. Не може по време на мача да ми пишат пет-шест човека за дузпата. По телевизията се чуват всякакви цветущи изрази, но Херо не е изгонен. Това е.

 

Ще пуснем една жалба, но не знаем как да я адресираме. Всичко е сбъркано, не искам да се оправдаваме. Да направим една кръгла маса да уточним кое е дузпа, защото дузпа в българския футбол и дузпа в международния футбол е различно нещо. Аз вече не знам кое е дузпа. Едни оправдания само. Футболните хора не знаят кое е дузпа и кое не е. Една и съща ситуацията веднъж ни казват, че е дузпа, веднъж ни казват, че не е. След като ВАР вика главния, значи за него е дузпа. След като главният го видя, отново не я даде.

Кой е органът или човекът към когото мога да се обърна? Казват ми един Кашай и се крият зад него. ВАР, цимент… С тях не може да се говори, никой не е оставил координати. Знам какво ще ми кажат. Аз съм в потрес. Предполагам, че и на съдиите не им е лесно. Търпиш, търпиш, търпиш… Надяваме се да възтържествува във всеки един двубой. Когато има нещо кристално да се даде. Когато има нещо спорно, за това е ВАР, обясни спортният директор на столичани пред "Дарик Радио".

Ето какво казаха и двамата наставници след Спартак Варна - Септември!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички