ЦСКА 1948 и обичайният заподозрян Ивайло Чочев отказаха Септември (ВИДЕО)


ЦСКА 1948 и обичайният заподозрян Ивайло Чочев отказаха Септември (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1880 0

Септември допусна поражение като домакин на ЦСКА 1948 в мач от 26-ия кръг на Първа лига. Възпитаниците на Тодор Янчев не срещнаха сериозен отпор от съперника и прибавиха 3 точки към актива си, който набъбна до 54 пункта.

Резултата в 38-ата минута откри Ивайло Чочев. 2 минути по-късно Карагерен удвои, а в самия край на първото полувреме Педриньо си вкара автогол за 1:2. Крайното 1:3 оформи отново Чочев в 52-рата минута.

Двата тима започнаха предпазливо срещата. Първият шанс се откри пред домакините, когато в 12-ата минута Мартин Петков получи хубаво подаване от Елитон, излизайки очи в очи с вратаря Даниел Наумов. Той обаче не съумя да уцели вратата.

Гостите откриха в 39-ата минута след хубаво изпълнение от пряк свободен удар на Ивайло Чочев. Полузащитникът прехвърли стената и не остави шансове за реакция на Шейтанов.

Само 2 минути по-късно играчите на Тодор Янчев удвоиха преднината си след ново статично положение. Бирсент Карагарен засече центриране на първата греда и въпреки че уцели вратаря, реализира.

В 42-рата минута Симеон Александров се освободи по хубав начин, осигурявайки си позиция за изтрел. От границата на пеналтерията бързоногото крило стреля и затрудни много Наумов, който все пак успя да се намеси.

В самия край на първото полувреме ЦСКА 1948 си отбеляза автогол. Негов автор бе Педриньо, който отклони топката с гръб в собствената си врата.

7 минути след подновяването на играта отново Ивайло Чочев блесна с попадение. Той имаше цялото време на света, освобождавайки си сериозно пространство, напредвайки с топка в крака и шутирайки по земя. Той обаче получи контузия, която наложи принудителната му смяна.

В 72-ата минута на двубоя Станоев имаше страхотен шанс да намали изоставането на Септември. Той стреля, но шутът му бе блокиран. Последва втори опит, при който топката профуча над напречната греда.

До четвърти гол можеше да доведе хубав пробив отляво на Радослав Кирилов, който нахлу в наказателното поле на съперника и отправи удар, който обаче също премина над вратата, пазена от Шейтанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички