Светослав Петров: "Бесен съм, играхме добре първото полувреме и какво от това"?


Светослав Петров: "Бесен съм, играхме добре първото полувреме и какво от това"?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2364 0

Треньорът на Септември - Светослав Петров, бе изключително разочарован от загубата на своя тим. Столичани допуснаха поражение с 1:3 у дома от ЦСКА 1948 в мач от 26-ия кръг на Първа лига.

Домакините дадоха отпор, но така и не съумяха да постигнат нещо повече от загуба, оставайки на 13-то място в класирането. Като главна причина за своя гняв Петров отличи работата преди срещата върху определени ситуации, именно чрез каквито гостите стигнаха до попаденията си.

"Честно казано, съм много афектиран. Обърка се личната отговорност на някои от играчите. Повтарям им го конкретно цяла седмица за този мач. Знаехме как ще играят, какво търсят и в крайна сметка ни вкараха голове точно по начина, който искахме да предотвратим. Това ме вбесява. Миналата седмица носех отговорност, но футболистите не могат да разберат, че ако не го направят, няма как да постигнат нещо. Играхме добре първото полувреме, но какво от това", започна Светослав Петров и продължи.

На какво отдаде загубата наставникът?

"Първото полувреме мачът беше много равностоен. Една грешка или едно статично положение решава мача. Вкарваме гол в края на първото, почваме второто с енергия. Изпускаме си хората, не гледаме. Допуснахме голове от неща, които тренирахме цяла седмица. Върхът щеше да бъде, ако вкарат още един гол от статично положение", каза още специалистът.

"Опитахме се да направим смени, да вкараме свежи хора, които да променят хода на мача, но за съжаление, това не се получи. В България прекалено много се говори за мотивация, моите виждания са по-различни. Ако футболистите не осъзнават шанса, който имат да се покажат, особено в клуб като нашия, колкото и да се опитваме да ги мотивираме, всичко е в техните ръце", завърши Светослав Петров.

Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, също намери повод за критики към своите играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички