Илиан Илиев: Добре ще е за Черно море да влезе в Топ 6


Илиан Илиев: Добре ще е за Черно море да влезе в Топ 6
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1114 0

Предводителят на Черно море - Илиан Илиев, говори на специална пресконференция след събирането на отбора му за зимната подготовка.

Черно море е единственият тим от родната Първа лига, който няма да се готви в чужбина, а целият лагер ще се проведе във Варна и околията.

"Подготовката на отбора ще бъде във Варна, дано времето се запази както е сега, контролите са уточнени и ще бъдат обявени официално малко по-късно", започна Илиан Илиев.

"Предполагам, че с Мади Кета ще се разделим, имаме предложение за трансфер на Мимито Биаи", каза Илиев.

"Очакваме четирима души, които ще пристигнат в следващите дни. С трима от тях сме се договорили, двама са бразилци, а другият е французин, който ни предложи Матиас Курьор", добави специалистът. По думите му има още хора, които Черно море се надява да привлече, но това зависи от тяхната обвързаност с други клубове", обобщи той. 

"Искаме да играем добре, както го правихме последните четири години", заяви още той. "Добре е да влезем в шестицата, ако не стане – мислим през седмото място. Главната ни цел е да се подготвим добре, има 12 мача от редовния сезон, след това има още пет или шест, според това къде си в класирането, т. е. остават доста мачове, в които могат да се случат много неща, както за добро, така и обратното", завърши Илиев.

А срещу кой тим ще играят "моряците" през зимата, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички