Русев: Винаги уважаваме ЦСКА, лазерите попречиха на Десподов при дузпата


Русев: Винаги уважаваме ЦСКА, лазерите попречиха на Десподов при дузпата
Снимка: БГНЕС

2913 0

Една от големите звезди на ЦСКА 1948 - Георги Русев, бе част от пресконференцията на Николай Панайотов преди гостуването на ЦСКА в неделя. 

"Червеното" дерби ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg в неделя от 20:15 часа. Преди него нападателят сподели очакванията си, като е сигурен, че в случая по-доброто класиране на тима му не означава нищо. 

Той се изказа с уважение към съперника и подчерта неуважението от страна на "Армията" и прословутото изписване "гост". Не на последно място Русев даде пример с Кирил Десподов на тема "провокации" по стадионите.

 Мнението на Русев

"Надявам се да направим добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се ние да диктуваме темпото и да сме водещия отбор. Без значение, че сме по-напред в класирането. Това не е от значение, когато излизаме на терена. Резултатът е 0:0 и ние трябва да дадем максимума от възможностите си, за да се поздравим с успеха. Защото тези три точки са изключително важни за нашия отбор, особено на “Армията”.

Не мисля, че е уважително когато гостуваме на Армията, името на нашия отбор да не се изписва като ЦСКА 1948, а да се изписва - гост. Това не е нормално. Винаги трябва да е в рамките и на коректната игра. Това не е уважително към нашия отбор. Защото когато те ни гостуват, ние ги уважаваме с тяхното име и така трябва да бъде и занапред. 

Не трябва да гледаме класирането и да ни вкарва допълнително напрежение, че сме пред тях. Знаете, че сезонът е дълъг и още сме в ранен етап. Следващият мач на “Армията” е най-важен и трябва да се поздравим с успех.

Основното е да следваме плана на треньора и помощниците му. На “Армията” се гостува тежко. Предполагам, че ще дойдат доста хора, което ще направи мачът още по-приятен. Който покаже повече самочувствие и изпълни указанията на треньора, ще се поздрави с трите точки. 

Най-нормалното нещо е да има провокации. Навсякъде го има. Дори и в Подгорица имаше неспортсменски постъпки. На Кирил Десподов му светеха с лазери в очите, не можеше да се концентрира при дузпата, но това е най-нормалното нещо във футбола. Трябва да сме подготвени за това и да не ни повлияе по никакъв начин", припомни Русев за скорошния случай. 

Ето какво сподели Панайотов преди ЦСКА - ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички