"Сменя треньори по поръчка": Кюстендилеца избухна срещу лидера в ЦСКА Амос Юга


"Сменя треньори по поръчка": Кюстендилеца избухна срещу лидера в ЦСКА Амос Юга
Снимка: cska.bg

9081 0

Лидерът на организираните привърженици на ЦСКА - Иван Велчев, "избухна" с гневен пост в социалните мрежи по повод изненадващо изказване на един от лидерите в отбора Амос Юга.

По-рано през седмицата преквалифицираният централен защитник изуми, заявявайки, че би могъл да премине в един от най-големите съперници на "армейците" Лудогорец. Нещо повече - той определи евентуален подобен ход като "стъпка напред" в кариерата си.

Националът на ЦАР все пак отчете, че не би сменил живота в София с този в Разград. Това обаче не му спести критиките от страна на "червена" България. 

Близкото минало помни няколко случаи, в които бивши любимци на Сектор "Г" биват заклеймявани и обвинявани в предателство поради акостирането си на "Хювефарма Арена". Това се случва с Кирил Десподов, Антон Недялков, Йордан Минев и други. Думи по повода не спести и Кюстендилеца, който се изказа много остро по адрес на 30-годишния играч и намекна, че той има отношение при честата смяна на треньори на "Армията".

Ето какво написа Велчев в социалните мрежи:

"Като знам какви велики футболисти с гордост са носили червената фланелка и капитанската лента на ЦСКА и като знам, че този гнусар се води лидер в отбора ни и му се дава и лентата, направо рязко ми се повдига. Като награда за това, че е един от най-бавните действащи футболисти в света и че сменя треньори по поръчка, му се даде нов  3-годишен договор. Същият този индивид, който се кани на армейските следобеди, за да учи децата ни как се обича ЦСКА, обяснява, че за него крачка напред в кариерата му ще бъде да отиде в Разград".

Междувременно "червените" се включиха в страхотна инициатива по случай 15-и септември (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички