Панайотов: Не отстъпваме на ЦСКА и можем да победим - искам да се надиграваме


Панайотов: Не отстъпваме на ЦСКА и можем да победим - искам да се надиграваме
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1395 0

Наставникът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, сподели мнението си преди двубоя на "червените" от деветия кръг на Първа лига. Възпитаниците на младия наставник гостуват на ЦСКА в един от най-интересните двубои на настоящата седмица.

 

Той ще се изиграе в неделя от 20:15 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Панайотов е уверен, че възпитаниците му може да се справят със съперника, тъй като разполагат с конкурентни футболисти. 

Любопитен факт от "червеното" съперничеството е позицията на гостите, тъй като за първи път влизат от по-горно място в класирането, спрямо ЦСКА. 

Мнението на специалиста

"Очаквам интересен мач да се получи, тренираме добре през седмицата. Върнаха се националите, разполагаме с всички футболисти. Надяваме се да се представим добре и да излезем победители. 

Фаворити в първенството трудно може да се каже. Най-важното е да покажем добро лице и добра игра и ние да сме хората, които се радват накрая.

"Разговарях с играчите. Играем си мач като мач независимо на кой стадион сме. 

Независимо класирането трябва да излезем мотивирани. Смятам, че нашият отбор разполага с добри футболисти този отбор заслужава да се надиграва и да побеждава. 

Имам доста варианти в главата си. Радвам се, че имаме добри и равностойни футболисти. Всеки един играч е важен в този отбор. С течение на мача преценяваме кое е най-доброто за отбора.

Всеки един футболист може да очаквате в състава. Независимо кой играе в предния мач. Когато качеството е голямо, може да разчитаме на всеки един футболист. 

Най-голямото предимство по-скоро за нас като щаб и отбор трябва да си остане. Не мисля, че отстъпваме на този отбор. Знам, че имаме качествата да победим. Знам, че можем да отидем и да се надиграваме." 

На всяко едно гостуване е възможно да има провокации. Един треньор, когато е на гостуващ отбор, трябва да се съсредоточи върху мача", категоричен бе специалистът. 

Вижте всичко около предстоящото дерби между ЦСКА и ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички