Росен Кирилов: Можехме да вземем точки, но Славия допусна по-малко грешки


Росен Кирилов: Можехме да вземем точки, но Славия допусна по-малко грешки
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

888 0

Треньорът на Ботев Враца Росен Кирилов изрази мнението си след загубата с 1:2 от Славия в мач от 8-ия кръг на Първа лига. Според него грешките на тима му се дължели на младостта на играчите му.

Не ни достигна да вземем точката да вкараме втори гол. Можехме да изравним през второто полувреме. Поздравявам момчетата. Липсваха ни основни играчи, но се противопоставихме на Славия“, коментира Кирилов.

Не съм доволен, защото не взехме точки. Допуснахме два елементарни гола. Славия допусна по-малко грешки. Вместо да изчистим топката в края на първото полувреме, ние опитваме да я спираме. Това са грешки на младостта. Играхме добре с топката дори на този тежък терен. Повярвахме, че можем да спечелим този мач срещу един от грандовете в българския футбол“, продължи специалистът.

Решихме да запазим Браян Переа, защото имаше тежко схващане в бедрото. Жан-Пиер Да Силва има възпаление. Луис Фелипе ще е на линия за мача с Левски. За Кавдански се надявам, ще решаваме впоследствие“, каза още Кирилов.

А ето какво обяви след мача и треньорът на Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички