Росен Кирилов вече не е треньор на ЦСКА 1948 след само 30 дена на поста


Росен Кирилов вече не е треньор на ЦСКА 1948 след само 30 дена на поста
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3221 0

За изненада или не - Росен Кирилов вече не е старши треньор на ЦСКА 1948! Новината бе съобщена на сайта на "червените"! Бившият футболист бе начело на отбора в продължение на само 30 дена, записвайки три мача - победа срещу Славия, равенство с Черно море и тежка загуба от Лудогорец.

Ето какво написаха от клуба, заявявайки, че Кирилов сам е решил да напусне отбора след поражението от "орлите" в последния кръг от Първа лига:

"Росен Кирилов се оттегля от поста старши треньор на ЦСКА 1948. След среща с клубното ръководство наставникът взе решение да се раздели с „червените“ след поражението от Лудогорец. Кирилов записа победа над Славия, равенство срещу Черно море и загуба от Лудогорец в официалните си двубои начело на ЦСКА.

Клубът пожелава на специалиста всичко най-добро в бъдещите му предизвикателства и му благодари за съвместната работа!

Успех, Росене!"

Росен Кирилов наследи на поста в ЦСКА 1948 Красимир Петров, но съвсем наскоро се появиха информации, че играчите не са доволни от въведения нов режим на работа, при който трябва да прекарват голяма част от деня си на работното си място! Според някои източници, това е била и основната причина Мартин Камбуров да напусне тима и да се завърне в Берое. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички