Загорчич: Имаше леко притеснение от първото домакинство, този сезон явно само ще гостуваме


Загорчич: Имаше леко притеснение от първото домакинство, този сезон явно само ще гостуваме
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

817 0

Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори след успеха на възпитаниците му над Ботев Враца с 2:1. Специалистът отчете представянето на победителите, но и не скри разочарованието си от лошото време и лошия терен. Ето какво каза специалистът:

"Очаквахме такъв мач срещу Ботев Враца, но не очаквахме валежите и лошия терен. Доволен съм като желание и като игра на момчетата, през второто полувреме вкарахме втори гол, но допуснахме Ботев да ни натисне и да потърси изравняване. Доволен съм от желанието на момчетата. Седми кръг е, а ни беше първи мач на наш терен, може би имаше леко притеснение.

В две ситуации преди техния гол нашите защитници подцениха нещата и не изпълниха това, което се бяхме разбрали. После дойде гола им след корнер, отново грешка, говорихме си на почивката за това и се надявам повече да направим такива грешки. Ще гледаме да спечелим всеки мач - колко ще успеем, ще видим. Трудно е да вдигнем нивото на игра, там ни е най-големият проблем. Този сезон явно само ще гостуваме и следващия ще играем само на нашия стадион".

Вижте как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички