Росен Кирилов след победата над Ботев Пд: Още не си знаем имената, трябва време


Росен Кирилов след победата над Ботев Пд: Още не си знаем имената, трябва време
Снимка: botev-vratsa.com

1572 0

Ботев (Враца) постигна прекрасна победа с 3:2 като домакин на Ботев (Пловдив).

Наставникът на врачани - Росен Кирилов, не скри задоволството си от ценния успех. Специалистът сподели, че неговият тим е в процес на изграждане на нов отбор и за това се изисква време.

"Инфарктно второ полувреме. Много добро първо и разочарование в първите минути на втората част, когато получихме два гола. Радвам се, че показахме характер и се върнахме в мача. С изключение на първите минути в началото на второто полувремебяхме по-добрият отбор. Победихме заслужено", коментира старши треньорът след срещата.

"В началото имахме стратегия, която се получи идеално в първото полувреме. Искахме да пресираме високо, не се получи добре, но преходът в атака се получи.

Радвам се, че успяхме да затворим пространствата. С бърз преход в атака имахме две положения и отбелязахме два гола. През втората част, като че ли се успокоихме и това ни изигра лоша шега, макар че си говорихме на почивката, че мачът не е свършил.

Аз не искам да ги деля на Браян Переа и останалите, всички са важни за нашия отбор. Всичко равностойно допринасят за отбора да играе добре и да побеждава.

Ние в момента изграждаме нов отбор. Някои от играчите дойдоха в последния месец. Още не са си научили имената, все още тече процес на адаптация и е нормално в началото да има пропуски. Иска се по-дълъг период. Радвам се, че в началото отборът показва добри игри. Срещу Берое също играхме добре.

В общи линии това са играчите, с които ще продължим през сезона. До края на август има опции, много добри футболисти са добре дошли в Ботев Враца", допълни още той.

Ето с кой млад футболист се подсилиха "зелените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички