Рибарски е категоричен какво провали ЦСКА 1948 в Европа


Рибарски е категоричен какво провали ЦСКА 1948 в Европа
Снимка: Yuilian Todorov/Lap.bg

3011 0

Грешки, грешки, грешки - това беше основната тема на разговори веднага след отпадането на ЦСКА 1948 от ФКСБ от Лига на конференциите. "Червените" загубиха с 2:3, въпреки че водеха с 2:1 в мач с три обрата, а и трите попадения паднаха след тежки грешки в защита. 

Главният виновник за попаденията (особено първото и второто) беше новото попълнение Ерденис Гурища. Третият гол падна при пълен безпорядък в дефанзивен план в добавеното време. 

И Рибарски отчете сериозните грешки

Старши треньорът Атанас Рибарски също отчете сериозните грешки като основна причина за отпадането - както в първия мач, така и във втория. 

"Разочарован съм, разбира е. И първия, и втория мач ни вкараха много леки голове. За съжаление, това е футболът. Трябва да си извадим поуките - тези грешки в Европа костват много, както се видя", категоричен беше той пред "Диема Спорт 3". 

Второто полувреме - много по-добро 

Променихме цялостно облика - излязохме с още един човек по-напред. Още през първото полувреме имахме ситуации. Но и първият, и вторият гол бяха много леки - не може такива грешки в Европа. Има много нови хора в отбора - някои се адаптират добре, някои по-бавно влизат. 

Грешки всеки допуска - няма какво да се виним. Не е редно", допълни Рибарски. 

ЦСКА 1948 - сега накъде? 

Рибарски смята, че опитът, придобит в двата европейски мача, ще дадат тласък на неговия тим, а грешките постепенно ще бъдат изчистени. 

"Искам да поздравя футболистите за реакцията им, след като изоставахме в мача. Успяхме да се върнем - това поведение е по-важно от грешките, според мен. 

Бързо трябва да превключим. Имаме нужда от увереност. С такива мачове и такива съперници се трупа самочувствие. Ако футболистите продължават да работят по същия начин, грешките ще бъдат сведени до минимум", категоричен беше Рибарски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички