Разочарованият Илиан Илиев: Съжаляваме, че не успяхме да зарадваме феновете с победа


Разочарованият Илиан Илиев: Съжаляваме, че не успяхме да зарадваме феновете с победа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1459 0

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, заяви, че съжалява, че неговият състав не е успял да вземе трите точки в градското дерби срещу Спартак Варна, което завърши при резултат 0:0.

Емоциите около срещата

"Има емоции, разбира се, цяла седмица бе така, съжаляваме, че не успяхме да зарадваме феновете с победа. Спартак направи всичко възможно, за да не загуби. Имахме по-чести ситуации през първата част. Спартак играят добре затворено и трябва да си търпелив, за да отбележиш", каза Илиев.

"Нуждаехме се от повече агресия и не успяхме да завършим положенията си, а ако не бяха тия натрупали се равенства, може да се отделим от водещите отбори, но това е част от играта".

Спокойствието на Черно море

"Ние излязохме и играхме въпреки лошия терен и трудния контрол над топката. Имам претенции относно агресията на играчите ми, пробвахме всичко - удари от разстояние, атаки по фланговете, но след като не сме вкарали приемаме резултата".

Вижте и какво каза наставникът на Спартак - Тодор Киселичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички