Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отхвърли обвиненията в расизъм


Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отхвърли обвиненията в расизъм
Снимка: Lap.bg

1306 0

Славия победи трудно Монтана с 2:1 в София, но президентът на "белите" Венцеслав Стефанов не бе доволен от видяното. Той призна, че отборът играе слабо и коментира новината, че е разследван за расизъм:

"Играем слабо, не знам. Досега никога не сме играли така. Трябва да се работи и да се направят промени. Това е насочено към футболистите. В мача с Левски ще я кюскаме топката. И те и ние. Атаката към мен идва защото попречих на трансфера на мой футболист. В Славия са играли всякакви футболисти - бели, черни, жълти. Това ли е расизъм?", попита Венци Стефанов.

След това Стефанов коментира и предложението да бъде върнат стария формат на първенството от 16 отбора и 30 кръга, но призна, че тъй като отборът на Славия не е в завидна позиция, той няма право да взима отношение:

"Не знам кой е предложил идеята да се увеличат отборите в първенството. Със сигурност не е от Славия. Ако са 16 отбора няма да се правят такива шестици, осмици. Тогава ще се играят 30 мача, както е било винаги досега. Всичко ще се реши на място. Нямам право да взимам отношение, тъй като Славия се намира в незавидна позиция. Винаги съм бил спокоен, че Славия няма да изпадне", завърши Венци Стефанов.

В сряда /17.03./ Славия приема Левски в мач от 1/4-финалите за Купата на България, а само четири дена по-късно пък гостува на "Георги Аспарухов" в мач от 22-ия кръг на Първа лига.

Днешния мач на Левски срещу Ботев Враца ще можете да проследите НА ЖИВО ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички