Скандални разкрития в БФС: Венци Стефанов с къртица в СК и абсурдно искане


Скандални разкрития в БФС: Венци Стефанов с къртица в СК и абсурдно искане

2665 0

Скандални разкрития за българския футбол направи бившият директор в ЦСКА Милко Георгиев. Той е публикувал в профила си в социална мрежа докладна от бившия шеф на Съдийската комисия Костадин Стоичков до временния президент на БФС Михаил Касабов и членовете на Изпълкома.

Докладната е от преди началото на настоящия сезон и е след сбирка, на която са обсъждани ранглистите на съдиите в професионалния футбол и техните наблюдатели. За нея предварително е знаел Емил Костадинов, а след края ѝ решенията са били обявени пред него и пред президента на Славия Венцеслав Стефанов.

Двамата са се намесили в тези решения. Костадинов и Стефанов настояли да не се спазва въведеният през 2006 година принцип при наблюдателите да няма свързани със съдиите лица. Всичко това показва още, че Стефанов има "къртица" в Съдийската комисия".

Костадинов обявява в докладната, че е напомнил на колегите си, че са подписали декларация за конфиденциалност и няма как предварително да се знае какво се обсъжда на срещите им. Той е призовал "къртицата" да се разкрие, но това не се е случило. Това внесло напрежение на заседанието.

Причината Милко Георгиев да публикува този документ е, че от ЦСКА твърдят, че има задкулисие при назначаването на реферите в Първа лига. Стефанов отговори да се извадят имена и факти. Между другото, Венци Стефанов е разследван и за расизъм. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички