Венци Стефанов коментира разследването за расизъм срещу него и кой го е "натопил"


Венци Стефанов коментира разследването за расизъм срещу него и кой го е "натопил"
Снимка: БГНЕС

1176 0

Президентът на борещия се за оцеляване в Първа лига Славия - Венцеслав Стефанов, коментира обвиненията и разследването за расизъм към него. Той сподели, че в думите му няма никакъв расизъм, като освен това посочи и от кого идва сигналът.

"Сигналът е от страна на Жейнов. Аз не враждувам с никой. Гледам да запазя интересите на Славия и на футболистите на Славия. Защо да съм заплашен от глоба? Не смятам, че в моите думи има расизъм. Това са глупости. Не желая да коментирам. В изказванията съм такъв, какъвто съм. Когато един човек мълчи и се съгласява с всичко е без собствено мнение. Аз не смятам, че има расизъм. Думите ми са извадени от контекста.

26 години в Славия са играли жълти, черни, бели, всякакви. Това е достатъчно доказателство, че не може да има расизъм в моите виждания. Ще спра да си купувам черни обувки и панталони. Ако се каже бял не е расизъм, ако се каже черен е расизъм. Не ги разбирам и си служа така, както са си служили и бащите ни и дедите ни. Казват това, което виждат. Явно отиваме към дръж ми дъвката" - започна той пред dsport.

"Оптимист съм за Славия, но само да не вземе някой да ме глоби и за това, че съм оптимист. Когато казах нещо за един съдия ме глобиха. После той прави простотия след простотия 1-2 кръга и го изгониха, а мен ме глобиха. Аз ли да бъда обран в изказванията си или хората да се вслушват в това, което им се говори" - завърши Стефанов.

А как Домусчиев и Венци Стефанов избраха кой да прави ВАР в България?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички