Президентът на БФС Борислав Михайлов: "Българският футбол ще се развива, защото е обединен!"


Президентът на БФС Борислав Михайлов: "Българският футбол ще се развива, защото е обединен!"
Снимка: facebook/PresidentOfBulgarianFootballUnionBorislavMihaylov

1333 0

Часове след 10-ия Конгрес на Българския футболен съюз, президентът Борислав Михайлов написа пост в социалната мрежа "Фейсбук", в който обяви, че родният футбол ще се развива, "защото е обединен!".

Въпреки че Димитър Бербатов бе на съвсем друго мнение, шефът на Централата благодари на всички присъствали делегати за показаното доверие и уважение, както и на представителите на ФИФА и УЕФА, които бяха на място в София "и се убедиха, че БФС действа прозрачно".

Ето какво гласи публикацията на Борислав Михайлов:

"Българското футболно семейство отново е силно и сплотено – и го доказа категорично по време на проведения вчера конгрес.

Благодаря на всички делегати за демонстрираното доверие и уважение към институцията Български футболен съюз, към мен като неин демократично избран президент, и към посоката на бъдеще, която начертахме заедно с експертите от УЕФА.

Благодаря и на представителите на ФИФА и УЕФА, че присъстваха на място и се убедиха, че БФС действа прозрачно, професионално и отговорно.

Благодаря им за хубавите думи и им гарантирам - както на тях, така и на всички наши членове и на цялата спортна общественост - че и в следващите четири години ще работим усърдно, за да постигнем амбициозните си цели.

Българският футбол ще се развива, защото е обединен!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Играл в Левски руснак: Там ходеха без гащи в съблекалнята и играеха с гол торс по масите

Любопитни разкрития за престоя си в Левски са правили пред медиите в родината си двамата руски футболисти,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички