Десетки милиони "заливат" родния гранд Левски от сезон 2022/23?


Десетки милиони "заливат" родния гранд Левски от сезон 2022/23?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

12357 0

В последните дни усилено започна да се твърди, че сръбският бизнесмен Драган Солак води активни преговори с Наско Сираков, Станимир Стоилов и Иво Ивков за придобиването на част от акциите на Левски.

*Солак държи 80% от дяловете в елитния английския Саутхемптън и е собственик на "United Group", под чиято "шапка" са българските "Nova Broadcasting Group" и "Vivacom"!

На този етап от стадион "Георги Аспарухов" се въздържат от коментар и вероятно изчакват преговорите да напреднат достатъчно, за да не се повтори злополучната ситуация от миналата година, която може да бъде описана изчерпателно с точно две думи - "Джо Диксън"...

"Тема Спорт" обаче твърди, че ако всичко приключи успешно за "сините", те ще разполагат с колосален бюджет за следващия сезон 2022/23. В него българският гранд ще стартира кампания на три фронта - Първа лига, евротурнири и Купа на България.

Изданието посочва, че са коментирани суми от над 30 милиона лева, с които Левски да успее да изгради солиден състав, който да се опълчи на Лудогорец и евентуално да атакува Шампионска лига от лятото на 2023 година. Допълва се още, че една от най-важните теми за треньора Станимир Стоилов е построяването на нов стадион, а кандидат-инвеститорите са заявили намерениe да "налеят" 50 000 000 лева за пълното доизграждане на "Герена"!

*Още новини около Левски четете в SPORTLIVE.BG!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички