Най-интересните въпроси, които феновете на ЦСКА зададоха на Гриша Ганчев


Най-интересните въпроси, които феновете на ЦСКА зададоха на Гриша Ганчев
Снимка: LAP.bg

11838 0

На 19 май ръководството на ЦСКА обяви с публикация в социалната мрежа "Фейсбук", че всеки привърженик на "червените" ще може да зададе своя въпрос към собственика на клуба Гриша Ганчев.

Тази необичайна стъпка бе предприета с оглед на повишеното напрежение от слабия пролетен полусезон, който "армейците" изиграха, а недоволството достигна своята връхна точка след загубения финал за Купата на България от Левски.

Привържениците на ЦСКА имат възможността да задават своите въпроси до понеделник, 23 май, а в настоящия материал SPORTLIVE.BG подбра най-любопитните питания и коментари, насочени към Гриша Ганчев до този момент. Публикуваме ги без редакция:

Kiril Ludachki: "Господин Ганчев, имам следните въпроси: Защо в клуба липсва прозрачност, ясна организационна структура и стратегия за развитие? Според Вас честата смяна на треньори би ли донесла успехи? Кога ще се затвори пропастта между старши треньор и ръководните фактори? Каква е ролята на г-жа Ива Уорън? Оправдани ли са възнагражденията на голяма част от играчите в отбора? Защо ЦСКА на ниво клуб не започне партньорство с европейски отбор, с доказана академия, с цел обмяна на опит и практики, след като виждаме, че нашата школа не работи? Последен въпрос: Искате ли ЦСКА да бъде шампион?".

Todor Belenski: "Господата Гриша Ганчев и Данаил Ганчев имаха покана за CSKA FAN TV, но няма проблем да задам въпросите си и тук. Каква беше причината за раздялата с Любо Пенев и преговаряно ли е със Стойчо Младенов зад гърба му? Докога ще се търси отговорност на треньорите, докато не е ясно доколко участват в селектирането на играчите? Каква беше причината за напускането на Стойчо Младенов? Кога ЦСКА ще започне да разчита на българи, които знаят какво значи емблемата ни? Защо говедата разполагат с Илиян Стефанов, Георги Миланов, Филип Кръстев, Андриян Краев, а за нас все няма "достатъчно класни и достъпни" български играчи? Има ли мениджърски интереси, които определят селекцията на ЦСКА и чии? Имате ли подозрения за симулативна игра от опредлени футболисти? Кога ще започне строежът на нов стадион на ЦСКА? Каква е реалната функция на Стойчо Стоилов в ръководенето на отбора? Кой отговаря за маркетинга на клуба и има ли стратегия в това отношение? Как оценявате общуването си с червената общност? Променихте ли заявеното публично намерение да напуснете ЦСКA? От какво беше продиктувано то? Надявам се, че червената общност ще получи отговорите, които заслужава!".

Angel Angelov: "Здравейте. Имам няколко въпроса.

1. Кой прави селекцията в ЦСКА?

Какъв е смисъла да се вземат чужденци на килограм? Определени чуждестранни футболисти са трагични но се продължава да се залага на тях. С някой даже преподписваме?!

3. Защо при всички треньори играем с една и също схема. Не смятате ли че това ясно говори за вмешателство в работят им.

3. Има ли ЦСКА идея как да стане шампион или поне някакъв дългосрочен план?

4. Защо всяка пролет нивото на игра спада значително.

5. Защо не се вземат новите попълнения на време за подготовка, а се стига до смехотворни ситуации като с последните двама(визирам Морено и Махмутович). Кой гледа Морено и какво видя като той е контузен от месеци, или просто някой ни го набута?

6. Като не можем да бием Лудогорец защо не върнем проектантите им, все пак те са наши кадри?

7. Как ще коментирате играта по време на финала?

P.S. Има още много но спортно техническите са с приоритет точно сега".

Polina Radevska: "Здравейте г-н Ганчев,

Следейки отношението Ви като цяло към българският спорт през последните години, съм останала с впечатлението, че сте човек обичащ спорта и много пъти сте казвали , че искате той да се развива.

Странно ми е защо човек с вашите ценности, опит и виждания за развитие, не позволява на треньорите ни да правят своята селекция и най-вече да налагат български футболисти.

Какво се случва в ЦСКА?".

Emiliyan Falin: "Защо се гласува редовно доверие на изключително слабо представящи се футболисти (номер 30 например) а младите и българските привлечени играчи търкат пейката? Какво налага неизвестните чужденци пред трансферираните българи и младежи от школата?".

Constantine Shishkov: "Г-н Ганчев би ли казал истината за Любо, Стойчо и компания треньори, които си тръгнаха, какви са им били греховете в кавички, с които заслужиха да се махнат. Въпросът не е с цел защита на тези тееньори, въпросът е с цел да стане ясно какво е било тяхното поведение и отношение към клуба, тъй като ние чуваме само техните гледни точки и само греховете на ръководството, но дали случайно нямат и те такива пред клуба. Благодаря".

Йордан Чакъров: "Предполагам, че въпросите ми ще бъдат филтрирани, като неудобни и неподходящи и няма да получат отговори, но все пак ще ги напиша тук: 1. Кой носи отговорност за селекцията през последните два трансферни прозореца и Вие лично считате ли, че играчи като Нзила, Вилдсхут, Баи, Лам и Мухар имат място в клуб, като ЦСКА? 2. Защо през зимата не бяха привлечени плеймейкър (от какъвто имаме крещяща нужда!), както и заместник на Мазику, за който беше ясно че напуска и цяла пролет ще отбива номера? 3. Защо клубът не направи постъпки за разтрагването на договорите с Бисмарк Чарлз и Федерико Варела, които са постоянно контузени и отдавна стана ясно, че не може да се разчита на тях? 4. В публичното пространство циркулират слухове, че Яник Вилдсхут получава заплата в размер на 27 000 евро и в тази връзка считате ли, че с представянето си заслужава подобно възнаграждение?!? 5. Ще бъдат ли направени промени в селекционната политика на клуба (вкл. участие на треньора в нея) и ще бъде ли направен поне опит за утвърждаване на по-голям брой български играчи в първия отбор? 6. Защо Алан Пардю все още е треньор на ЦСКА след позорното представяне в Разград и на финала за купата? 7. Защо беше подновен договорът на Джеферсон, който се е доказал през годините като един изключително посредствен играч? 8. И последен въпрос, докога ще си "играйкаме"?".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички