Кметът на Пазарджик разкри кога Хебър се завръща на стадион "Георги Бенковски"


Кметът на Пазарджик разкри кога Хебър се завръща на стадион "Георги Бенковски"
Снимка: Lap.bg

1966 0

Новакът в Първа лига - Хебър, e напът да получи сериозно предимство в борбата за оставане в елита на България, след като тимът съвсем скоро може да се завърне на собственото си съоржение - стадион "Георги Бенковски".

Това стана ясно от последните коментари на местния кмет - Тодор Попов, който обясни, че осветлението, липсващо до този момент, ще бъде от най-висок клас.

"Лампите вече са тук, забавихме се, защото 40-метровите пилони бяха поръчани от Гърция. За първия домакински мач на Хебър ще имаме стадион с обновен терен, нови 2000 седалки, чисто ново LED осветление и стадион, изпълняващ всички стандарти на Първа лига! Очакваме всички фенове на стадиона за първия домакински мач!", обяви още кметът Тодор Попов.

 Хебър зимува на предпоследно място в елита с актив от 12 точки, колкото има и предният в класирането - Пирин. Спартак пък е последен с пасив от 4 точки. Ако пазарджаклии съумеят да приемат още първия си противник през пролетта на "Георги Бенковски", то това би било Спартак Варна, докато за началото на март е планувано и домакинство на Левски.

 

 Вижте кой играч на ЦСКА премина в Хебър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички