Потвърдено: Има дата за нов протест срещу БФС - ясно е и мястото


Потвърдено: Има дата за нов протест срещу БФС - ясно е и мястото
Снимка: Alexandar Karamfilov / LAP.bg

3484 0

Преди по-малко от месец, на 16 ноември, се проведе един от най-ескалиралите протести в България. Той бе срещу Българския футболен съюз (БФС) и целта беше президентът Борислав Михайлов да подаде своята оставка.

Това се случи, но организаторът на протеста организира ново масово събитие, на което да се изкаже недоволството срещу ръководителите в родната централа. Като обяснение се посочва, че президент на БФС все още е Михайлов.

Има насрочен конгрес, на който да се избере нов такъв. Това трябва да се случи на 15 март догодина, като именно за тогава е плануван и следващият протест. В описанието се посочва, че се търсят "квестори", за да бъде всичко по правилата.

Мястото е столичният хотел "Маринела", където ще бъде и конгресът, но без журналисти. Мнозина са проявили интерес към събитието, въпреки че бе обявено преди минути - бройката постоянно се увеличава осезаемо. В информацията за събитието се посочва, че ще продължи три часа. Ето и цялата информация без редакторска намеса:

Новият протест срещу БФС

"15 март, 2023г (бел. ред. има се предвид 2024 година)! Да спрем измамата заедно! Търсят се “квестори”, които да следят за правилното протичане на Конгреса!

Оставка се подаде, НО президент на БФС все още е Борислав Михайлов. Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси.

Нагло, безпардонно, действие в Бояна, след като заместващият, уж, не бе вписан официално в Търговския регистър и така наглецът Боби ще продължи да управлява! Всички помним Конгреса от преди 5 години, отново в този хотел, отново на тъмно без журналисти, което ще бъде сценарият и през март месец.

Затова, на 15 март, ще се съберем няколко хиляди “квестора”, за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела “Борислав Михайлов”

Заедно сме силни" - гласи информацията. Тя е от Facebook страницата "Оставка на БФС начело с Борислав Михайлов", която организира и предишното събитие - протеста около Националния стадион "Васил Левски". Междувременно Георги Иванов - Гонзо, даде странен отговор дали ще се кандидатира за президент на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички