„Положението е много зле…“! Загорчич каза болезнената истина за положението на Славия след завръщането си


 „Положението е много зле…“! Загорчич каза болезнената истина за положението на Славия след завръщането си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1970 0

Златомир Загорчич пое Славия за трети път в треньорската си кариера . 52-годишният сърбин с български паспорт се завърна на стадион „Александър Шаламанов“, след като клубът се раздели скоропостижно с Иван Колев. Преди това приключи авантюрата на испанската легенда Хосе Мария Бакеро начело на най-стария столичен клуб.

Загорчич завоюва Купата на България със Славия през 2018-а година, след като в предишния сезон измъкна „белите“ от зоната на изпадащите. След това Заги изведе отбора и до бронзовите медали през сезон 2019/2020.

Той отговори на любопитни въпроси след поредното си завръщане в кв. „Овча Купел“.

ИЗКАЗВАНЕТО НА ЗАГИ

Предстоят разговори за още някои неща, след което би трябвало да подпиша договор с клуба. Третият ми престой в Славия започва, да се надявам, че трети път ще е на късмет“, започна той в интервю пред колегите от „Блиц“.

Искам още успехи със Славия. Надявам се да оправим нещата. Положението е много зле в момента. Ще направя всичко възможно да се измъкнем от дъното. Ще гоним победи, имаме нужда. Не, не съм се виждал с Колев. Преди часове пристигнах в София“, обяви амбициите си специалистът.

„Починах си добре. Бях си у дома в Нови Сад. Готов съм отново да работя. Гледах мачовете на Славия. Онзи ден ме хвана яд за срещата с Хебър, защото Гошо Петков спаси дузпата, но при втория опит не можа. Не изпусках мач на Славия, въпреки че не бях в клуба“, сподели той.

„Не е чак толкова лесно, колкото изглежда. Всички отбори се стремят да печелят точки. Със сигурност няма да ни бъде лесно“, отговори Заги на въпрос за програмата на тима.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Георги Василев – Гочето: Лудогорец няма да е шампион! ЦСКА играе по-привлекателно от миналия сезон, нрави се на феновете

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички