Официално: Венци Стефанов с най-изненадващия избор за нов треньор на Славия


Официално: Венци Стефанов с най-изненадващия избор за нов треньор на Славия
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4181 0

Ясен е новият старши треньор на Славия. Това е Златомир Загорчич, който поема отбора за трети път в последните години. "Белите" обявиха взетото решение чрез съобщение на официалния сайт на клуба.

Официално: Златомир Загорчич е новият треньор на Славия - ще кара трети период

Посочва се, че подробностите по неговия контракт ще бъдат допълнително съобщение. Освен това се изказват благодарности към Иван Колев.

Загорчич ръководи отбора от 11 май 2017 година до 1 септември 2020. След тези 124 мача направи и почивка в професионалната си кариера, само за да се завърне след по-малко от година - на 12 април 2021-ва.

Този му престой обаче бе по-кратък и той се раздели с клуба след 74 срещи - на 4 май 2023-та. А сега - след малко над половина година, отново влиза на пожар след краха с Бакеро. Ето и какво написаха от Славия:

"Загорчич отново поема Славия

За да бъдат избегнати всякакви спекулации относно треньорския пост в ПФК Славия, ръководството на клуба реши да повери отбора на Златомир Загорчич, който ще продължи да води тима през настоящия сезон.

Същевременно ръководството на клуба изказва благодарност на Иван Колев, който пое ангажимент временно да застане начело на първия състав в този труден и важен момент, както и да помогне за възстановяването след неуспешното начало на новото първенство. Пожелаваме на Иван Колев успехи в бъдещата му дейност.

Подробности по договора на Загорчич ще бъдат съобщени допълнително" - гласи съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички