"По лично настояване" на Борислав Михайлов: Мачовете от Първа и Втора лига на пауза в 5-ата минута


"По лично настояване" на Борислав Михайлов: Мачовете от Първа и Втора лига на пауза в 5-ата минута
Снимка: БГНЕС

3993 0

От Българския футболен съюз обявиха с публикация в официалния си сайт, че всички мачове от предстоящия кръг в Първа и Втора лига ще бъдат прекъсвани в петата минута!

*Припомняме, че вчера (30-и август) Стилиян Петров отправи такъв призив, след като разкри, че легендарният ни футболист Петър Хубчев страда от онкологично заболяване.

В поста се казва, че това ще се случи "по лично настояване" на президента на Централата Борислав Михайлов, а "по този начин ще бъде дадена възможност на публиката и на отборите на терена да засвидетелстват подкрепата си" към бившия национал и старши треньор на "лъвовете".

Ето какво гласи кратката публикация на БФС:

"По лично настояване на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов всички мачове от предстоящия кръг в Първа и Втора професионална лига ще бъдат временно прекъсвани в петата им минута. По този начин ще бъде дадена възможност на публиката и на отборите на терена да засвидетелстват подкрепата си към легендарния защитник на националния отбор и бивш селекционер на България Петър Хубчев в борбата му с коварна болест".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Нямаме съмнения, че и този път той ще бъде победител": Левски подкрепи Петър Хубчев в борбата му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички