Стилиян Петров обяви лоша вест: Петър Хубчев се бори с коварна болест


Стилиян Петров обяви лоша вест: Петър Хубчев се бори с коварна болест
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6079 0

Бившият капитан на националния ни отбор по футбол Стилиян Петров даде пресконференция преди благотворителния "Мач на надеждата", който ще се проведе на 6-и септември.

По време на нея Стенли разкри, че друг легендарен български футболист - Петър Хубчев, се бори с коварна болест и затова двубоят на стадион "Васил Левски" ще бъде спрян в петата минута:

"На мача в петата минута ще бъде отдадена подкрепа за Петър Хубчев, мачът ще бъде спрян. Един треньор, който се бори със същата болест, един от големите №5 в българския футбол", обясни Петров и след това отправи следния призив:

"Призовавам в следващия кръг в първенството във всички мачове да бъде оказана подкрепа за Петър Хубчев. Трябваше да участва в мача, но за съжаление няма да може. Повече за това ще оставя на Петьо Хубчев. Когато му дойде времето, ще говори пред вас".

"Петър Хубчев се нуждае от тази подкрепа, той идваше при мен в болницата. Позитивност и вяра дават шанс да преминеш през всички тези препятствия", каза още Стилиян Петров.

*Припомняме, че основната цел на "Мача на надеждата" е да събере средства, които да отидат в помощ на хора, които страдат от онкологични заболявания!

"Искам да кажа на Петър Хубчев, че именно това е футболът - нещо уникално, можеш да печелиш и да губиш, но когато дойде такава битка, с която Стилиян се пребори, очакваме и той да се пребори, той има воля да премине със същия резултат, с който Стилиян. С него сме. Ще му вдъхваме вяра и надежда. Сигурни сме, че ще даде всичко от себе си да премине през тази битка", каза пък Красимир Балъков.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Развълнуван Стилиян Петров съобщи как хората могат да подкрепят кампанията му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички