И Хебър скочи на съдиите: Приготви 6-минутен ВИДЕО материал


И Хебър скочи на съдиите: Приготви 6-минутен ВИДЕО материал
Снимка: Хебър, Фейсбук

2186 0

Хебър се превърна в поредния отбор от Първа лига, който изрази негодуванието си от отсъжданията на съдиите в негов двубой. Случаят този пътен е съвсем пресен, тъй като "гробарите" са недоволни от домакинството си на Локомотив Пловдив.

То завърши в петък вечер с грандиозното 4:3 за гостите от Пловдив, а наставникът Любослав Пенев изрази негодуванието си още след последния съдийски сигнал:

"Не съм съгласен от начина по който се ръководи този мач. Срещу Хебър е лесно да се свири. От четири ситуации в три съдията трябва да вземе отношение. Имам обяснение за това нещо. Знам кой е собственикът на Локомотив Пловдив и какви надписи носят съдиите на гърба. Нямат право да се подиграват по този начин".

Съобщението на Хебър

"Ръководството на ФК Хебър утре ще внесе в Съдийската комисия към БФС жалба срещу реферирането на мача с Локомотив 1926 (Пловдив).

Контестацията ще бъде придружена

и с конкретни мотиви.

⬇️ Ето част от най-фрапиращите съдийски отсъждания във вреда на ФК Хебър", писа пазарджишкото ръководство в социалните мрежи. 

Следете всичко случаващо се в Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички