Петър Величков към Емил Костадинов: Честни ли са изборите? Отговори без да гледаш в земята


Петър Величков към Емил Костадинов: Честни ли са изборите? Отговори без да гледаш в земята
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1789 0

Членът на Изпълнителния комитет на БФС Петър Величков отговори на Емил Костадинов. Вторият сподели след поражението на България от Швейцария (1:3), че е слушал пресконференцията на Величков, но не е чул нищо.

"За да бъдем максимално коректни, когато говорим за Емил Костадинов, трябва да разграничаваме добре футболиста Костадинов и ръководителя Костадинов. Излишно е да говоря за футболиста Костадинов. Казано е толкова много. Невероятен футболист, който години наред ни караше да се чувстваме щастливи и горди. Когато обаче говорим за ръководителя Костадинов, май е по-добре да замълчим. Ако е гледал пресконференцията ми, със сигурност е чул всичко. Въпросът е дали е разбрал нещо. На свой ред бих го попитал честни ли са били изборите на последните конгреси? Когато отговаря обаче, нека гледа камерите, а не в земята" - сподели Величков пред "24 часа" в отговор на Костадинов.

"Относно оставките не бих желал да коментирам повече. Тук въпросът е на морал и мъжка дума. По-важно е какъв конгрес ще подготвим и проведем. Такъв, какъвто искат клубовете, или такъв, който би запазил сегашното статукво. А клубовете ще гласуват за онова, което ние - сегашният Изпълнителен комитет им предложим. На практика ще ги поставим пред свършен факт, такъв, за какъвто има воля сегашният Изпълком" - допълни още Величков.

А ето и изказването на Емил Костадинов след мача на България с Швейцария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички