Костадинов: Не съм подавал оставка, защото няма за какво


Костадинов: Не съм подавал оставка, защото няма за какво
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1569 0

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов разкри, че не е от членовете на Изпълкома, които са подали оставка след оттеглянето на Борислав Михайлов от президентския пост през есента на 2019 година. "Не съм подавал оставка, защото мисля, че няма за какво", обяви Костадинов след днешната загуба на България от Швейцария с 1:3 на старта на световните квалификации, предаде репортер на БГНЕС.

По-рано тази седмица колегата на Костадинов в Изпълкома Петър Величков заяви, че само част от управата на футболната централа е подала оставка, а някои от членовете впоследствие са я оттеглили. Костадинов също така потвърди, че на извънредния конгрес на БФС през юни ще бъде избрано ново ръководство с мандат само до редовния конгрес през февруари следващата година. "Слушах пресконференцията, не чух нищо, чух единствено и само, че той самият искал конгресите да бъдат честни, той самият вече осем години е във Футболния съюз и много добре знае как се правят конгреси. Не съм подавал оставка, защото мисля, че няма за какво", коментира Костадинов.

Той сподели и мнението си за представянето на България при загубата от Швейцария. "Честно казано, не видях нищо положително, но тези три гола в първите 15 минути объркаха тотално всичко. Второто полувреме имаше нещо, но като резултат и като игра мисля, че доста слабо. Имаше желание, но в крайна сметка паднахме с 3:1, а това е лош резултат. Ясен петров знаеше какво поема, както и ние. Групата е много трудна, нямаше време за нищо той като треньор, така че има още доста мачове и ако момчетата и той влязат станат едно, може да имаме и добри резултати".

Йордан Лечков също не е подавал оставка. Какво коментира той след загубата от Швейцария - четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички