Величков: Възможно е с Бербатов да поемем управлението на БФС


Величков: Възможно е с Бербатов да поемем управлението на БФС
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

936 0

Членът на Изпълкома на Българския футболен съюз Петър Величков даде пресконференция, на която заяви, че е възможно той и Димитър Бербатов да поемат управлението на БФС. Той обаче отказа да влиза в детайли за това на този етап, като засегна най-вече темата за предстоящия извънреден Конгрес на БФС.

"Ясно е и е казано, че ние с Бербатов работим в екип. Възможно е в тази конфигурация да поемем управлението на БФС, ако ни бъда гласувано доверие, разбира се. Идеята днес обаче не е да говорим за това", започна Величков.

"Не искам да разкривам нашата концепция. Избрали сме сериозен футболен човек. Вече неколкократно казах - за мен поколението на Бербатов, на Мартин и Стилиян Петров трябва да поеме отговорност за ръководенето на българския футбол, но не бива да ги оставяме сами.

Те са сериозни личности, с добра преценка, но БФС е организация, която има нужда от тежка реформа. Точно там аз виждам своето място", добави още Величков, който писмено е подал оставката си като член на сегашния Изпълком, заедно с още четирима членове, чиито имена отказа да назове. Останалите членове на Изпълкома не са подали писмено оставките си (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички