Паро Никодимов: Николас Пенев е талант, баща му няма да го остави да лежи на това, че му е син


Паро Никодимов: Николас Пенев е талант, баща му няма да го остави да лежи на това, че му е син
Снимка: Хебър, Фейсбук

4085 0

Синът на Любослав Пенев, който той привлече в Хебър това лято - Николас, е талантлив футболист. Това смята легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов, който преди 30 години даде път на Любо в мъжкия футбол.

"Познавам Николас от дете, но напоследък следя чрез медиите изявите му. Безспорно има талант, има и ген, трябва обаче да го развива. Не мисля, че Любо ще го остави да лежи на това, че му е баща, а напротив, изисква от него повече, отколкото от другите", заяви Никодимов, цитиран от "България Днес".

По-малкият син на родния треньор направи дебют в мъжкия футбол на 17 години с екипа на Хебър срещу ЦСКА. двубоят, с който и двата тима започнаха сезона, завърши с нулево равенство.

Николас игра при юношите на Ботев (Пд) и тези на ЦСКА 1948, когато баща му водеше мъжкия отбор. Момчето е трето поколение футболист, като изключим прочутия му чичо Димитър Пенев. Бащата на Любо - Младен, също е бил професионалист и е играл за столичния Локомотив заедно с брат си още от детска възраст. А ето какво мисли Паро за оставането на Илич и новите в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички