Любо Пенев доволен от дисциплината в Хебър и обяви: С много българи се справяме много добре


Любо Пенев доволен от дисциплината в Хебър и обяви: С много българи се справяме много добре
Снимка: LAP.bg

7567 0

Наставникът на Хебър Любослав Пенев остана доволен от представянето на отбора му срещу ЦСКА, като двубоят завърши 0:0. Според него с много българи на терена отборът се представя добре и се надява това да продължи.

Доволен от дисциплината на отбора

"Доволен съм от момчетата, отборът игра дисциплинирано. Първите 10-12-15 минути бяхме по-плахи, но после изиграхме мача, както трябва. Аз съм доволен от начина, по който изиграхме мача. Тези 10-12-15 минути ги отдавам на всичко – публика, първи мач, осветление, обстановка, сериозен съперник. Благодарим на публиката. Тези неща иначе влияят на един футболист", заяви Пенев след двубоя.

Българите в състава с предимство

Относно това, че в състава му имаше деветима българи: "Това е началото, не знам колко българи и чужденци ще играят. С много българи се справяме много добре. Това е важно, но има чужденци, които могат да помогнат. Ще бъдем внимателни по такъв тип трансфери. Наблюдавам мачове, участието на българи...в нашето първенство има по 2-3-4 българи, и се чудим защо има слаб национален отбор".

"Спокойно можеше първенството да почне началото на август. Спасява ни това, че имаме добри стадиони. Времето е не топло, а горещо направо. Ще привлечем още футболисти. Програмата няма значение – това са тънки сметки, рано или късно играеш срещу всеки", завърши Пенев. Неговият колега Саша Илич пък подчерта, че Хебър е играл много защитно, но "червените" не са предприели достатъчно действия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички