Вратарят на Хебър: Преди в мачовете с ЦСКА паднаха леки голове, детински грешки, сега не беше така


Вратарят на Хебър: Преди в мачовете с ЦСКА паднаха леки голове, детински грешки, сега не беше така
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2164 0

Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев бе сред най-добрите играчи за тима, като направи няколко много добри намеси при атаките на ЦСКА. Според него отборът му е успял да ограничи "чврвените" и така се е стигнало до нулево равенство.

"Можехме да се поздравим и с успеха"

"Успяхме да ограничим ЦСКА до няколко ситуации, но това е благодарение на моите съотборници. Минимизирахме опасностите, можеше да се поздравим и с успех, но сме доволни от точката. Нашият план беше да използваме ситуациите, които ще се отдадат. Първите минути почнахме смутено. Първи мач – нови момчета, домакински мач на осветление, всичко се отрази", заяви стражът.

"Пътят, който извървяхме, всеки може да го види. Помним как играхме преди, знаем как играем сега. Преди в мачовете с ЦСКА паднаха леки голове, детински грешки, сега не беше така. Имаме треньор, който ни вдъхва увереност, когато сами не си вярваме. Хебър ще изглежда по-различен начин спрямо миналия сезон".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички