Легенда на ЦСКА доволен от оставането на Илич и от харчовете на клуба за нови играчи


Легенда на ЦСКА доволен от оставането на Илич и от харчовете на клуба за нови играчи
Снимка: Ilian Telkedzhiev /Lap.bg

5350 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов смята, че трябва да се даде време на новите попълнения преди да им се даде някаква оценка. Това може да се случи чак след няколко официални мача. Според него е положително, че треньорът не бе сменен и отново Саша Илич ще води "червените".

Положително е, че се дават пари играчи

"Новите попълнения ще ги видим дали са качествени, след като изиграят няколко официални мача за ЦСКА. Преди това трудно може да се даде оценка. Във всички линии трябва да се подобри конкуренцията в състава. Във всяка една трябва да има по един класен лидер! Около него да се учат и младите. Плюс е за ЦСКА, че продължава да бъде воден от същия треньор в лицето на Саша Илич, но да видим. Ако и тази година сме втори в класирането, ефектът ще е един и същ както в предишните", заяви Никодимов пред "Мач телеграф".

"Положително е, че се дават пари за играчи. Техните качества обаче се преценяват по друг начин - на терена. Дано имат класа за ЦСКА. Дано да успеят да надградят и е важно темпото на игра да се усили. Бавно играят, не само ЦСКА, а повечето отбори в Първа лига. Жалко е, че се занемариха школите и останаха на заден план.

В очакване на промяна

Според него разликата през изминалия сезон в сравнение с другите беше, че дистанцията с Лудогорец до последно бе една точка, но решаваща. "Вярно е, че липсваше и късмет и беше пропусната дузпа в решаващ момент, но това е част от играта. Много години минаха, откакто ЦСКА не е бил шампион. Това значи, че нещо трябва да се промени“, заяви Никодимов. А по всичко личи, че съвсем скоро ЦСКА ще се похвали с още едно ново попълнение - бивша звезда на Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички